Czy dostaliście ankiete samochodową?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Zorr
    RS
    • 2011
    • 2110

Zamieszczone przez Pawel11
    Zorr, nie rozumiem o co Ci chodzi. Wyraziłem swoje zdanie i odpowiedziałem dlaczego nie wypełniłem ankiety. I w przeciwieństwie do Ciebie nikogo nie przekonuje, że powinien robić tak jak ja. Każdy podejmuje decyzję sam.
    Jeżeli z góry na dół w wątku wszyscy piszą, że ankiety wyrzucają, to mnie to zdziwiło dlatego pytałem o przyczyny takiego stanu rzeczy, szczególnie biorąc pod uwagę narzekania na to i tamto ASO.

Zamieszczone przez Pawel11
    A tobie, gratuluję wiary, że tego typu ankiety wpływają istotnie na poprawę standardu obsługi. :diabelski_usmiech
    no cóż pracuję w międzynarodowej firmie produkcyjnej i nikt tutaj nie stworzyłby systemu kosztującego rocznie setki tysięcy złotych (albo i więcej) po to, aby ignorować jego wyniki.
    A jak myślisz skąd się biorą poprawki do faceliftingów i "modeli z roku", przecież nie spisują danych z for internetowych, tyko biorą dane z tego samego systemu.

PS Ja jestem liberałem, może nie takim jak J.K.Mikke, ale działam z przekonaniem "róbta co chceta o ile mnie to nie dotyka"

Zamieszczone przez octopus
    Nie miałem czasu rozmawiać, więc szybko skończyłem rozmowę, ale potem zacząłem się zastanawiać komu Skoda przekazuje moje dane i w którym miejscu wyraziłem na to zgodę.
    Macie jakiś pomysł czy może pamiętacie czy przy podpisywaniu dokumentów była jakaś uwaga o dysponowaniu danymi?
    stawiam na to, że nikomu nie przekazuje danych. Po prostu wynajęta przez Skodę zewn. firma, zbiera opinię o obsłudze o salonach o ASO itd...
    Jeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
    Jeśli jedziesz wolniej niż ja, jesteś debilem

Komentarz

• pandzik
      RS
      • 2011
      • 2254
      • Seat

Zamieszczone przez Zorr
      Jeżeli z góry na dół w wątku wszyscy piszą, że ankiety wyrzucają, to mnie to zdziwiło dlatego pytałem o przyczyny takiego stanu rzeczy, szczególnie biorąc pod uwagę narzekania na to i tamto ASO.
      Przybastuj. Tydzień temu zadałem pytanie SAP. Do dziś nie otrzymałem odpowiedzi. Tak więc w myśl przysłowia "jak Kuba..."

Komentarz

• Zorr
        RS
        • 2011
        • 2110

Zamieszczone przez pandzik
        Przybastuj. Tydzień temu zadałem pytanie SAP. Do dziś nie otrzymałem odpowiedzi. Tak więc w myśl przysłowia "jak Kuba..."
        No to się zemściłeś, a może to oni za brak ankiety się zemścili i Ci nie odpowiedzieli.

PS "Przybastuję w temacie", bo widzę, iż posiadanie odmiennego poglądu, niektórych drażni.

Komentarz

• Mihau
          RS
          • 2009
          • 7460
          • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

pandzik, mi odpisali po jakiś 3 dniach.
          Ja jeszcze ankiety nie dostałem ale jakoś rok po kupnie dzwoniła babeczka to się wyżaliłem lekko na małe braki i tyle.

W sumie ankieta to nie jest robota na nie wiadomo ile czasu, ja tam pewnie wypełnię jak dostanę.
          O2FL 1.8 TSI powered by DYNOSOFT

Komentarz

• baca10
            RS
            • 2009
            • 6225

Zamieszczone przez Mihau
            ja tam pewnie wypełnię jak dostanę.
            A moją wypełnili dzieciaki :diabelski_usmiech

Komentarz

• kris75
              Ambiente
              • 2010
              • 217

Ja takze otrzymalem ankiete nawet dwa razy, ale poczta i poczta musialbym takze ja odeslac, gdyby to byl mail to bym wypelnil a tak do kosza

Komentarz

• Pawel11
                Drive
                • 2010
                • 99

Zamieszczone przez Zorr
                międzynarodowej firmie produkcyjnej i nikt tutaj nie stworzyłby systemu kosztującego rocznie setki tysięcy złotych (albo i więcej) po to, aby ignorować jego wyniki.
                Też pracowałem w "międzynarodowej firmie" i zdaje sobie sprawę, że wyniki takich i podobnych badań może i nie są ignorowane, ale mają zupełnie inne przeznaczenie. Może ktoś przeanalizuje nawet Twoje zastrzeżenie co do braku samochodu testowego, ale nikt nic z tym nie zrobi jeżeli nie będzie się mu to kalkulowało ekonomicznie.
                A mogą jeszcze dojść do wniosku, że: nie miał samochodu testowego a i tak kupił.

Zamieszczone przez Zorr
                A jak myślisz skąd się biorą poprawki do faceliftingów i "modeli z roku", przecież nie spisują danych z for internetowych, tyko biorą dane z tego samego systemu.
                A to dlatego wycofali w O2 Tour w nowym roku modelowym czujniki cofania, a w O2 stosują gorsze materiały (plastiki w tylnych drzwiach). Zastanawiam się tylko czy zrobili to przez tych co odesłali ankietę, czy tych co tego nie zrobili.

Zamieszczone przez Zorr
                przecież nie spisują danych z for internetowych
                I to błąd, może byłyby lepsze efekty, szczególnie jeżeli chodzi o obsługę w niektórych ASO.

Komentarz

• Zorr
                  RS
                  • 2011
                  • 2110

Paweł11, wnioski jakie wyciągną to zupełnie inna sprawa tak samo jak i cięcia kosztów.
                  Ja swoje zgłosiłem.

PS W ankiecie nie było nic o czujnikach oraz materiałach wykończeniowych, więc może podjęli decyzję właśnie bez odwołania się do informacji zwrotnej od użytkowników. ;-)

Komentarz

• octopus
                    Drive
                    • 2011
                    • 40

Byłem w salonie i przy okazji zapytałem o ankietę. Dzwoni do nas Pentor na zlecenie Skody, a zgodę podobno przekazałem podczas podpisywania dokumentów odbioru. Niestety w tym podniosłym momencie nie pamiętam co podpisywałem

Komentarz

Pracuję...